Titel

Subtitel

OM FIRMAET

og menneskerne i det

EST. 2012

Vi er
Oneclevercode
.com

Oneclevercode.com har specialiseret sig i udvikling af æstetisk smukke og teknologisk krævende digitale og visuelle identiteter.

Faktisk er vi bare et engageret og lettere nørdet team af designere, projektledere og udviklere der med stor indlevelse motiverer hinanden til at skabe pixel-perfekte resultater.

Vi kan forsikre jer, at I vil møde udviklere, der er super dygtige til det, de laver. I vil møde designere, der skaber smukke layouts og I vil stifte bekendtskab med et salgsteam, der er i stand til at tilbyde jer fair priser. Netop det er blandt andet årsagerne til, at vores kunder bliver hos os.

Perfektionister med kærlighed til kode, pænt design, kaffe og 80’er-hits.
Kontakt os

Vores services

Vores kreative løsninger omfatter det interaktive, det sociale og det mobile.

WEB

Vi har udviklet og tilpasset en lang række fantastiske websites, blændende blogs og fantastiske onlinebutikker gennem årene. Vi kan helt sikkert også hjælpe med at realisere jeres drømme.

MOBILE APPS

In-house huser vi et team af kompetente app-specialister (iOS og Android), der tilbyder både sparring, strategiplanlægning, opbygning, design og udvikling af jeres app.

IDENTITET

Nøglen til et stærkt, mindeværdigt brand beror på simpel, visuel kommunikation. Hyres vi, bliver vores opgave at kæde det visuelle sprog sammen med jeres virksomhedsidéer.

SOCIAL MEDIA

Lad os lancere eller videreudvikle jeres brand på sociale medier som Instagram og Facebook. Gennem nøje planlagt indhold, sørger vi for at engagere jeres fans og samtidig styrke jeres synlighed.

WEBDESIGNS

Vores fokus er centreret om lige dele funktionalitet og æstetik. Vi lover derfor at en af vores store forcer er at forvandle jeres tanker og idéer til et smukt, professionelt website, der brænder igennem.

CONTENT

Nøglen til at fremme produkter eller services er konsekvent og målrettet indhold. Lad os korrekturlæse jeres site, skrive pressemeddelelser eller forfatte nye tekster, så jeres budskab rammer præcist.

En arbejdsplads i verdensklasse

Et udsnit af teamet

Har I spørgsmål?

…eller skal vi hjælpe jer i gang?

Vi hjælper gerne med at få styr på jeres digitale idé. Kom forbi vores kontor på Amager eller klik på kontakt-knappen herunder. Vi glæder os til at høre fra jer.

Kontakt os